сряда, 4 август 2021 г.

СУТРЕШНИ МИСЛИ

 

Шоуменът Курумбашев (някогашната скрита лимонка на столетницата), гост в измекярската Баце ТV на 06.08, заяви, че не познавал предложените („на слайдове“), министри от ИТН, воглаве с номинирания за министър председател. Не знаел и дали са професионално подготвени. Щото не можело току-така да станеш министър, камо ли премиер! Трябвало да си подготвен, както операторите на АЕЦ или докторите.

А бре Петре, а бре чоджум, да ти имам дирния акъл*.

Да те попитам, чоджум, познаваше ли добре и имаха ли опит Димитър Луджев и Иван Костов (министри в кабинета на Димитър Попов, а Луджев – вицепремиер), Филип Димитров (министър председател на СДС), Жан Виденов  и Мими Виткова (министър-председател и министър на здравеопазването в кабинета на БСП), Танчо Гугалов (министър на здравеопазването в кабинета на Беров) и т.н. и т.н. ... Няма да те питам, чоджум, какъв опит имаше, когато започна да се катериш по стълбиците на администрацията в Нова ТV и БНТ, депутатстването ти и прочие ….

Време е спра да коментирам „политическите лакърдии“ на господина, защото ми се повдига, пък и отново ще започна да попържам….

Апропо, да попитам „успешния служебен здравен министър“ Стойчо Кацаров: „по какъв повод вчера са направени 20 868 PСR теста и защо Ангел Кунчев продължава да е главен държавен здравен инспектор?“ Помня, че преди да станете министър, господине, имахте особено мнение относно информацията за тестването и за лицето Кунчев…. 

*-последващия, закъснелия

Няма коментари:

Публикуване на коментар