петък, 28 февруари 2020 г.

АНТИСЕКСУАЛНИ ИГРИ

Естествено, че трябва да има секс образование в училище. Къде иначе, в старческия дом ли?
Тъпанари, никой няма да учи децата ви как да се чукат и да правят свирки, а как да се грижат за телата си
Автор: Евгени ЧЕРТОВЕНСКИ


С Перник напред, БГ мамите изтръпнаха от страх, че някой даскал може да изземе функцията им да обясняват на децата си за птичките и пчеличките и да сподели с невинните им рожби в училище аджеба, откъде излизат бебетата и как влизат там. Ами като е семейна работа, скъпи скубли, защо не я вършите, та България заедно с Румъния е номер едно в Европа по непълнолетни родилки с близо 15% от всички, даващи нов живот на годишна база в страната?
Кога, ако не в прогимназията, едно девойче трябва да научи как сперматозоидите гонят голямата, сочна яйцеклетка? Когато стане на 17 и е овършало вече половината квартални батковци ли? Изкарало е гонорея и трипер и има три аборта, а репродуктивната му система е на кайма? А после се чудите, защо прирастът на населението е с минус като декларация пред НАП на лотарийна фирма на Васил Божков.
Като става въпрос за доброволно прекъсване на бременност, тук също чупим всякакви рекорди с 14 000 остъргани матки годишно, при това официално. Само руснаците вероятно ни бият на глава от населението, но там статистика липсва, а дейността се извършва по мазета и тавани с упойка от табуретъчна водка.
И на всичко това отгоре някой се притеснява, че детенцето му може да види стилизирана картинка на пишка в час. Нищо, че социалните мрежи, кабелните канали и безплатните порносайтове бълват такова количество достъпна за подрастващи продукция на ден, че и скоростта на разпространение на коронавируса да им завиди. 
Така че, уважаеми, не бойте се от това, което децата ви могат да видят в час. Помислете си за онова, което се случва след часовете в задния двор на училището или в мазето на входа. Защото то е ваша отговорност, а не на учителите.
Разбирам страха на оскотелия българския селяндур. На него терминът „сексуално образование” му говори, че някой ще учи децата как да се чукат и да въртят свирки. Но в обществен смисъл половото съзряване включва много повече неща от муш-муш и лиз-близ. Хлапетата се учат да се грижат за физическото и умственото си здраве по най-добрия начин - като започнем от интимната хигиена, минем през здравословния начин на живот и стигнем до сексуалното насилие и присъствието му в социалните мрежи.
Ако слагането на тампон и нахлузването на презерватив не се предадат навреме на обучаващите се, смисълът им леко се губи, не ли? Едва ли има смисъл лектори да ходят да четат по темата в старческите домове. 
Спокойно, скъпи родители. 
Ножът е кожен, както казват в „Обеля”. 
И е безопасен, че и приятен, ако знаеш как да го използваш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар