вторник, 19 ноември 2019 г.

КРЕМЪЛ ДАВА ЗАДЕН ХОД

Кремълската политика става проблемна и за „елита“!
От блога на Aлина Витухновская, 19.11.2019

Поради непреодолими причини от икономически характер, политиката на Кремъл се превърна в проблем не само за подопечното население на Русия и редица съседни страни, но и за самия „елит“. Както винаги се случва в такива случаи, проблемът не го достигна веднага, а след доста продължителен период от време, което от своя страна директно е пример за безобразно лошото ниво на познавателни способности на кремълските управници.
Струва си да припомним на всички любители да сравняват съдбата на Третия райх и Путинската РуФ-ия – в първия случай, в края на войната, която вече не може да бъде спечелена със сила, започват отделни преговори със съюзниците (тайните сепаративни преговори в Швейцария между представители на САЩ и Великобритания с Третия райх за предаване на германските войски в северна Италия през март и април 1945 г. и сключване на сепаративен мир – бел.моя). По долу-горе същия сценарий започва да действа и Кремъл, използвайки известната псевдопозиционерка Ксения Собчак, като дипломатически посредник.
Нещо повече, това се прави не толкова за успокояване на санкционната пушилка на външните сили, т.е. на Запада, колко, за да се потуши  прегрелия вътрешен театър на абсурда, и преди всичко, да се направи опит в движение да се препрограмират доскоро обучаваните ура-патриотични зомбита.
Днешната руска власт се страхува не толкова от опозицията, защото тя е разпокъсана и изтощена, колкото от огромните тълпи от възбудени, загубили чувство за мярка от неистовата пропаганда луди, които тя толкова внимателно си отглежда в продължение на десетина години.
Моите финансови реквизити са ВТБ 5368 2900 8411 7946, Western Union, Alina Aleksandrovna Vitukhnovskaya, Moscow

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар