събота, 23 януари 2021 г.

КОИ СА СЪБЛАЗНИТЕЛИТЕ?

 

„Кремльовците“ (в смисъл обитателите на Кремъл – бел. моя) дълго време се опитваха да съблазнят руската младеж

От блога на Роман Попков, 23.01.2021

„Кремльовците“ отново се сблъскаха с яростното отхвърляне на беззаконието и държавната наглост от страна на младежта.

„Кремльовците“ са хибрид между агент на КГБ, чиновник и политически технолог-мошеник с миша мутра. Можете да си представите какъв е техният мироглед и разбиране за света. Разбира се, „Кремльовците“ не са в състояние да разберат младежта, защото мъртвите не са в състояние да разберат живите, а негодниците не са в състояние да разберат честните и почтените. В замяна на това нервно тропат с крак и търсят „кукловоди“ и „провокатори“.

В същото време „Кремльовците“ дълго време преди това се опитваха да съблазнят руската младеж. Опитваха се да станат и кукловоди, и провокатори. Спомняме си как се опитваха да идиотизират студентите и учениците, създавайки всички тези нашисти (от „НАШИ“, младежко движение, създадено от Путин плюс фашисти – бел.моя), румоловци (от рус., руска младеж – бел. моя), движението „Миша“ (по името на мечето Миша, ученическо движение на последователи на  „НАШИ“, което през 2007 г. моли Путин да го оглави – бел. моя) и други. Те организираха „младежки лагери“, където картонени глави им набиваха правилните неща. Целта на прокремълските „младежи“ беше официално „да се предотврати цветната революция“ – да се попречи на младите хора да излязат на площадите и да участват в уличното физическо противопоставяне.

Точно по това време, в пика на активността на нашизма, Собянин (днес кмет на Москва – бел. моя) беше шеф на президентската администрация, а днес си позволява за говори за „цинично въвличане на непълнолетни в протестните акции“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар