понеделник, 11 януари 2021 г.

РУСКИ ЛЕКАРИ СА НАБЛЮДАВАЛИ ЗДРАВЕТО НА ГЛАВИТЕ НА АРМЕНИЯ И АЗЕРБАЙДЖАН, ЗА ДА МОЖЕ ПУТИН ДА СЕ СРЕЩНЕ С ТЯХ „БЕЗ СТРАХ“

 NEWSru.com, 01.11.2021

Владетелят" на третия Рим и Corona-19

Руските лекари са наблюдавали здравето на арменския премиер Никол Пашинян и президента на Азербайджан Илхам Алиев, преди да се срещнат с руския президент Владимир Путин, каза политологът, експерт по страните от ОНД Аркадий Дубнов за радиостанция „Ехото на Москва“.

Според него в началото на януари група руски лекари са пристигнали в Ереван, за да наблюдават здравословното състояние на премиера Пашинян. Самият той се е самоизолирал, но без да посочи причините. Друг екип от руски лекари в Баку е наблюдавал здравословното състояние на азербайджанския президент. Посочената подготовка е „осигурила среща без страх между Путин и лидерите на Южен Кавказ", от която те не можеха да се откажат.

 (…) През юни стана известно, че в Ново-Огарево и Кремъл са инсталирани дезинфекционни тунели за защита срещу коронавируса. Всеки преминаващ през него се озовава във „фина водна мъгла“, която покрива дрехите и откритите области на тялото с дезинфектант.

Няма коментари:

Публикуване на коментар