петък, 7 юни 2019 г.

АГЕНТИ НА РУСИЯ В ИЗРАЕЛ?

Бившият началник на спецслужбата „Натив” Яков КЕДМИ* заяви, че отговорът на Русия на стратегията на НАТО за ядрена война ще бъде стратегическият край на западната организация.
По-рано Северноатлантическият съюз прие нов пакет от решения за противодействие на „руската заплаха”. В документа се казва, че страните възнамеряват да спрат всички видове кибератаки. Европейските представители смятат, че подобни интервенции са атака, съгласно чл. 5 от устава на алианса.Според Кедми в момента Северноатлантическият алианс е в изключително трудна ситуация. Напоследък НАТО се проваля в международен план. Той смята, че в настоящия си състав организацията не представлява заплаха за Русия. Политическият експерт посочи примера със ситуацията в Украйна, в която лидерите не можеха да предвидят възможните последствия. Кедми е убеден, че Западът се е заблудил в ситуацията с „ядрената заплаха” ....(източник https://politexpert.net).
*-Биографията на КЕДМИ намирисва за операция на КГБ по внедряване на агент в Израел. Открих подобни данни  и за Михаил ФАЛКОВ. Колко ли са руските шпиони в еврейската държава?

И още една публикация, потвърждаваща съмненията ми за Кедми.

Русия е изправена пред бедствие. Западът мрази Русия и я желае мъртва, Якоб Кедми, 02.06.2019 г. 
Политическият експерт Якоб Кедми е убеден, че срещу Русия се води тотална информационна война. Специалистите на ЦРУ възприеха пропагандните техники на нацистка Германия.
Западът се опитва да отслаби Русия и нейните партньори. Във войната са включени представители на СМИ, които в статиите си поставят под въпрос всички аргументи на Кремъл.
Невъзможно е да не забележим, че европейските и американските лидери мразят страната ни и заплашват населението й, защото руснаците са запазили историческата си памет, традиционни ценности и патриотизъм. Това застрашава западния радикален феминизъм и „обезумялото джендърство”.
В Русия живеят различни народи. Те изповядват православието, исляма, юдаизма, другите религии. В сравнение с Европа, нашата страна е лишена от ислямофобия и не преследва евреите, защото носят кипот (еврейска шапчица, мн.ч. – бел.моя) или говорят на иврит. Църквите, джамиите и синагогите са отворени за хората и липсват предупреждения от типа: „Не се приближавайте до джамиите! Опасно е!”, „Не носете религиозна символика!” и така нататък в този смисъл.
Кедми смята, че в името на мира и сигурността, Западът иска да постави Русия на ръба на унищожението. Западните лидери не са в състояние да решат проблемите своите народи, и по тази причина се опитват да унищожат онова, което им пречи да създадат красивата картина на въображаемо благополучие и просперитет.
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар