понеделник, 7 март 2022 г.

ПУТИН ПО ФРОЙД

 


Тигран Хзмалян, 07.03.2022

Авторът (наричан също Хмалян) е независим арменски филмов деец, режисьор, сценарист и продуцент. През 2014 г. напуска политическото движение „Препарламент” поради несъгласие с ролята на Русия в кризата в Украйна. Тигран Хзмалян заема крайна анти-Кремъл позиция, обявявайки, че Путин и КГБ режимът омаловажават Армения и я колонизират. През 2016 г. се присъединява към прозападно ориентираното движение, „Независимост”. Три пъти е съден по политически причини (2012, 2014 и 2015 г.).

Путин дълго време e търсил себе си в света на жените. Бракът му е бил ужасен, ако се съди по признанията на съпругата му, която накрая иска развод. Дъщерите му са засекретени. Любовниците също – от чистачката Кривоножина до спортистката Кабаева.

Путин е перфекционист.

Даже руските проститутки той нарича „най-добрите момичета в света с намалена социална отговорност“.

Путин е нямал късмет с жените и при неговата отмъстителност и комплекси, ужасно и болезнено е завиждал на политическите си опоненти, даже в сексуален смисъл. Омразата му към Немцов и Навални също има фройдистки оттенък – убийството на Борис е планирано да се извърши пред украинската му приятелка, която е фотомодел, а отравянето на Навални по заповед на Путин е толкова екзотично – отрова в боксерките! Достатъчно е да сравним външния вид на Навални и Путин и след това да погледнем красотата на Юлия Навалная, за да разберем причината за гнева и ужасната завист на кремълското джудже на високи токчета.

На него не му е достатъчно да убива – той задължително трябва да унижи врага, за да се наслади на властта си. Властта за него има ясно изразена сексуална конотация. Дълго време той се е сравнявал с навиците на руските царе, които си намирали любовници сред балерините. Обаче работническо-селският произход на треторазряден чекист го е тласнал към по-прости момичета, към спортистки, търсейки наложници  ту сред гимнастичките, ту сред плувкини, ту сред фигуристки.

Характерна е последната му среща със стюардесите. Може би той търси такава, който няма да му сипе отрова в чашата му по време на предстоящото му бягство? Но петербургският Щирлиц е толкова близо до провал, че дори стюардесите няма да му помогнат.

Къде ще се скрие?

В Китай?

Другарят Си лесно ще го предаде на Трибунала в Хага, за да избегне санкции.

Ето защо, ако не кадафизация, то садамизация е гарантирана за почитателя на пачаври и гимнастички.

Щеше да е по-добре, ако се задоволяваше с доячки и тъкачки, подобно на Сталин или Хрушчов.

Но не, Вова го теглеха стюардесите ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар