четвъртък, 20 май 2021 г.

УСТОМАТЕРНО СКВЕРНОСЛОВНО ПОСЛАНИЕ

 

 

Вчера по пладне, ГЕРБоугодният „24 часа“ публикува поредната ГЕРБоугодна уйдурма – служебното правителство се канело да ИЗЧЕГЪРТВА лекари. 

В заглавието ГЕРБоугодно се прави аналогия с покойния либийски сатрап Муамар Кадафи (вероятно не е необходимо да ви обяснявам какво иска да внуши). 

Газетата не пропуска да отправи и ГЕРБоугодни заплахи – „който се е захванал с доктори, хаир не е видял“ (цитирам по памет). 

ГЕРБоугодната уйдурма, ако вярваме на брояча, е видяна от 151 596 души. Представям се какво вайкане, охкане и прочие опяване е настанало сред ГЕРБопоклонното народонаселение.

Понеже от тримата „мъченици на ГЕРБ“Мутафчийски, Балтов и Богов, познавам само този с пагони, ще кажа, че никой не се кани да го изчегъртва като хирург. Да е жив и здрав на многая лета и да оперира нуждаещите се! 

Досежно началникът Мутафчийски ще кажа, че е време да бъде изчегъртан. Той си знае защо!

Напразен поръчков рев, мисирки от „24 часа“!

И вместо извинения за обръщението „мисирки“, им пращам едно устоматерно сквернословно послание (по Балан), за да не бъда погрешно разбран.. Този тип кратки послания се отнасят към т.нар. българска ненормативна лексика и най-добре отразяват палитрата от чувства, които ме обземат, когато прочета подобни пасквили.

Няма коментари:

Публикуване на коментар