неделя, 10 октомври 2021 г.

МОЖЕ БИ ТОЙ ЩЕ НАДЖИВЕЕ СЕБЕ СИ

 


Telegram канал „Забранено мнение“ – Путин ще „живее“ толкова дълго, колкото е необходимо на Системата, 08.10.2021 г.

Празнуването на рожденият ден на Путин през последните години е белязано от бурни дебати по темата: „Колко му остава на лидера да живее?“

Една част от експертите и анализаторите, предимно с проправителствена насоченост, говорят за „силно ръкостискане“ и „бодър външен вид“, другата – за „появата на нови бръчки“ и „проблеми с паметта“.

Истината, както обикновено, е някъде по средата.

В края на краищата човек „понякога става внезапно смъртен“, така че и Путин не е застрахован ,случайно (или може би не), да се препъне в камък и да си удари смъртоносно главата при следващата си разходка с Шойгу. ...

Друг е въпросът, че физическата смърт на Путин може изобщо да не промени нищо. Освен това никой никога няма да научи за нея.

Със съвременните технологии имитирането, че диктаторът е жив и след смъртта, е от просто по-просто Особено, ако той приживе се е пъхнал в личния си бункер и не излиза от него, освен ако не е крайно необходимо.

Така че Путин ще „живее“ толкова, колкото е необходимо на Системата. За съжаление „путинизмът“ е нещо много повече от 69-годишния диктатор.

Веднага след като необходимостта от това отпадне и се вземе решение за смяна на централния човек, населението ще бъде информирано за трагичната смърт на Вожда (стрес, възраст, ужасния коронавирус), а дотогава Путин ще живее и е твърде вероятно „да преживее собствената си физическа смърт“.

Със сигурност, в кулоарите на Кремъл, вече е в ход подготовката на запас от „консерви“  в количество, достатъчно следващото „нулиране“.

В този случай повече е по-добре от по-малко ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар