неделя, 2 януари 2022 г.

ДА ВЪРНЕШ ВРЕМЕТО НАЗАД….

 


                                                   

(откъси)

До известна степен Путин успя да върне времето в Русия назад.

Игор Яковенко, 29.12.2021 г

……

Изминаващата година върна Русия в миналото.

В този смисъл Путин направи твърде много:

1. Смаза опозицията;

2. Изгони от страната много мислещи хора;

3. Забрани историческата памет;

4. Насели медиите със злобни уроди и глупаци или с такива, които се преструват на глупаци [1].

Русия под ръководството на Путин навлиза в 2022 г. в състояние на деградация и нарастваща неконкурентоспособност. На езика на Путин всичко това изглежда се нарича „здравословен консерватизъм“.....

[1] - Цитати:

„Либералите положиха титанични усилия, за да започнат война в Украйна. Както ми стана известно, Владимир Путин не се нуждае от война в Украйна... Представете си, че съществува някакъв министър, който има рак и който няма да живее дълго. Поставяте му коронки с цианкалий във всички зъби и му казвате, че по време на протоколна среща трябва да се приближи до Путин и да го ухапе“… (Михаил Хазин, руски икономист).

„Днес на Западът властва трансджендърската идеология!“ На Запад няма големи мислители, писатели, режисьори! Титаник загива, трябва да се отдалечим от него колкото може по-далеч“…(Карен Шахназаров, режисьор).

„Трябва да помогнем на Титаник. Не може да има споразумение със Запада. Западът е бясно куче. Европа няма мозък. Целият елит на Запада изобщо няма мозък…“ (Михаил Делягин, икономист, депутат в Държавната дума).

„Трябва да се радвате, че Западът деградира. Културата на Запада е култура на смъртта, която е обречена. А фактът, че Западът е увлечен в това да си реже пенисите, ще позволи на Русия да стане световен лидер" ... (Иля Кива, депутат в украинската Рада).

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар