четвъртък, 25 март 2021 г.

РАЗКАЗЪТ COVID КАТО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ОКУЛТНОТО ИЗКУСТВО

 От блога на Джон Рапопорт, 24.03.2021 г.

Авторът работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, като пише статии за политиката, медицината и здравето за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа, изнасял е лекции и е провеждал семинари по глобална политика, здраве и логика по целия свят, бил е номиниран за наградата Пулицър (1982 г.) и е кандидатствал за място в американския Конгрес (1994 г.) .

Читателите, които са били с мен през изминалата година, знаят, че съм демонтирал всяка част от официалния разказ за COVID. И фактически. И научно.

Зная, от 30-годишния си опит – разследвал съм ХИВ/СПИН, Треската на Западен Нил (Западнонилски енцефалит – бел. моя), SARS1 (Тежък остър респираторен синдром, ТОРС – бел.моя) свински грип, Ебола и Зика (арбовирусна инфекция при хората – бел.моя) – какво да търся във фалшивата наука COVID.

Искам да погледна на разказа за COVID като на произведение на окултното изкуството, който обвързва неинформирания човек в своеобразно посвещение, с обещанието за окончателно разбулване и спасение.

Окултните посвещения са мистерии, в смисъл, че вярващият се храни със стъпки и процедури, които не може да проумее или само частично разбира.

Това е целенасочено. Въображението на вярващия е ангажирано, без той да го знае. Това е характерно качество на истинските глупости.

И никой не иска да разбере, че образите и спекулациите, които разказът предизвиква, са празни и безплодни. Вярващият предпочита да мисли, че обредът е силно натоварен и е много важен за него.

По този начин, в началото, когато „вирусът е открит“ и представянето му е започнало, въображението на вярващия щраква и той усеща, че е на нов път на познание. Той е завладян.

Това вече не е обикновения живот. Това е нещо друго. На разположение са страхът, интересът, вълнението, предчувствието. Които трябва да провокират окултните посвещения – преувеличените чувства за възможности. Нормалните са изгубени.

 „Изследователите откриха нов вирус, който е много инвазивен.“ Открихте вирус? Какво означава това? Вирусът е изолиран. Какво означава това? Вирусът е секвениран. Какво означава това? Вярващият може автоматично да приложи собствените си образи, мисли, усещания и чувства към тази мистерия.

И наистина, целият „процес на откриване на вируси“ е извършен при затворени врати, в обекти с висока степен на сигурност, в светилища, в които могат да действат само свещеници. Защото те са посветени в магьосничеството.

Те са намерили врага.

Следва нова магия. Тестът. Свещениците са разработили изключително сложна система за подреждане и триене на амулети, за да открият наличието на вируса при човек.

Как са постигнали това, и то толкова бързо? Чрез увеличаване. Пробата, взета от пациента – сама по себе си начална стъпка – е толкова малка, че никакъв микроскоп не може да я регистрира. Но чрез последователна поредица от „повторения (дублиране)“ образецът се трансформира във видим обект.

И вярващият ще приеме този (PCR) тест. Още една стъпка по пътя към посвещаването.

Свещениците ще съобщят резултата от теста на вярващия. Положителен или отрицателен. Сега значението на „вирусът“ се оттича в заразен или не заразен. Така или иначе, посвещаването продължава.

Ако сте заразен, ще има отвари. „Антивирусни средства.“ Вентилатори (в смисъл апарати за изкуствено дишане – бел. моя), които да донесат онова, което вярващият може да не е в състояние да си осигури сам – въздух, дъха на живота.

И разбира се, един от възможните резултати е смъртта. Това не е повърхностно посвещаване. Залогът е висок, много висок.

Стигаме, разбира се, до маските. Самоличността на вярващия ще бъде защитена. Маскирането прави анонимен всеки член на голямата група – всички се подлагат на една и съща церемония и я налагат на други. Тайно общество.

Маскирането по традиция е за престъпници. (Тръпката на разбойника.)

Маскирането изтрива идентичността. Вярващият може да намери (да си представи) нова си личност.

Маскирането включва и чувство за жертва. „Елиминирам това което съм бил, защото това е кауза.“

Маскирането е съпроводено с нотки на унижение, вина и гордост. Всички стандартни елементи на посвещаването.

Дистанцирането осигурява „необходимата изолация“, така че процесът на посвещаване за индивида да може да протича безпрепятствено. Разстоянието (както маскиране) разделя Чистото от Нечистото.

Локдаунът е допълнителна изолация. Отстранява влиянията на външния свят и неговите разсейващи фактори. Монахът е в килията си. Правят се големи жертви на средства за финансова подкрепа, за да се постигне Чистота. Отказът от обикновена работа (заетост) има висока цел – Пречистването.

И накрая, спасяване и откровение – ваксината. Инжекцията. Преобразуване на клетките на тялото, които започват да произвеждат протеин, който стимулира действието на имунната система – протеин, който при обикновени обстоятелства никога не би бил произведен. Чудо.

Резултатът е Имунитет и Чистота. Постигате елитен статус се след като сте издържали целия предходен ритуал. Сътворява се официален документ – сертификат, че не сте болен. Посветеният е създаден отново и вече може да влезе отново в света.

Ако пострада от инжекцията – добре, това е част от това, което трябва да изтърпи. Ако умре, това е „достойно“. Жертва пред олтара на Групата.

Разбира се, това COVID-но посвещаване не е предназначено да бъде осъзната окултна церемония. Човекът не трябва да знае, че е посвещаван. Той усеща само проблясъци и поточета от ритуала. Той плува сред тях. Той знае много малко, но той ЧУВСТВА.

Както при всеки окултен процес, и за този се създава реалност. Целта на стъпките по стълбата към изкуплението е потушаването на творческия огън на човека, чрез който той може да избира свободно собственото си бъдеще.

Всъщност окултните художници казват: „Ти не твориш своя собствена картина, защото нашата картина те създава.“

Чрез лъжливата „наука“ за вирусологията (фалшива изолация, фалшиво секвениране) и фалшивата „наука“ за ваксинологията (фалшив имунитет), държавата – която вече е авторитарна единица – се превръща в култ.

Предишният закон (Конституцията) е изключен, той е анатемосан. Той не отчита новия голям враг – вирусът. Лозунгът „Цената на свободата е във вечната бдителност“ е заменен с лозунга „Вечният вирус изисква ограничаване на свободата.“

„Науката“ е корицата, която прикрива окултното хипнотично подбудителство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар