понеделник, 5 октомври 2020 г.

ПРЕКРАТЕТЕ ПРОПАГАНДАТА ЗА ПАНДЕМИЯТА COVID-19

 

Автор – Пол Крейг Робъртс, paulcraigrobertsn.com, превод – Павел Павлов.

Авторът е републиканец, доктор по икономика, бивш зам.-министър на финансите на САЩ по икономическата политика в администрацията на президента Рейгън..

От самото начало беше ясно, че болестта Covid-19 се използва за цели, различни от общественото здравеопазване. Big Pharma и нейните партньори – СЗО, Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC) и Националните институти по здравеопазване (NIH) – използваха социалните медии и преститутките*, за да контролират обясненията, които бяха давани на обществото, както и да подлагат на цензура медицинските работници, които не бяха съгласни с тях по този въпрос.

От отказа от успешното и напълно безопасно лечение с хидроксихлорохин, цинк и азитромицин, а също така и от използването на изкуствена вентилация на белите дробове са починали повече хора, отколкото от самия вирус. Общественото здраве и икономиката бяха жертвани. Целта е да се създаде хаос и страх, което прави възможно да се проведат масовите ваксинации и да се генерират милиарди долари приходи за Big Pharma. Демократите и преститутките използваха COVID срещу Тръмп, осмивайки препоръката му за безопасно и ефективно лечение с хидроксихлорохин, присмивайки се и на опитите му да отвори отново икономика, която никога не би трябвало да бъде затваряна.

Прочетете доклада на белгийските лекари. Ето някои пасажи, които могат да предизвикат интереса ви:

-„За тези, които имат тежки симптоми на заболяването, има достъпна, безопасна и ефективна терапия под формата на HCQ (хидроксихлорохин), цинк и AZT (азитромицин). Използването на тази терапия в ранните етапи на заболяването води до възстановяване и често предотвратява хоспитализацията. Сега едва ли някой трябва да умре“.

-„Проучванията на ваксинацията срещу грип показват, че за 10 години успяхме да разработим ваксина с над 50% ефективност три пъти. Ваксинирането на възрастните хора изглежда неефективно. На възраст над 75 години практически тя няма ефикасност (ваксината)".

-„Поради непрекъснатата естествена мутация на вирусите, която наблюдаваме всяка година, включително и грипния вирус, ваксината е в най-добрия случай временно решение, след което всеки път се изискват нови ваксини. Непроверена и изработена при спешни условия ваксина, чиито производители вече са получили законов имунитет срещу потенциалната вреда, поражда сериозни въпроси. Не искаме да използваме нашите пациенти като морски свинчета или да причини смърт“.

-„В световен мащаб се очаква ваксината да причини 700 000 случаи на усложнения или смъртни случаи“.

-„Ако 95% от хората имат COVID-19 с малко или никакви симптоми, тогава рискът от излагане на въздействието от непроверена ваксина е безотговорно“.

-„През последните няколко месеца вестниците, радиото и телевизията изглеждаха почти безкритични да подкрепят определена група експерти и властите по онова време, когато именно пресата трябваше да бъде критична и да предотвратява едностранната комуникация на властите. Това доведе дотам, че в медиите ни се появи информация, която приличаше повече на пропаганда, отколкото на обективни съобщения“.

-„Официалната версия беше, че е необходима изолация и това е единственото възможно решение. Това, че всички бяха за тази изолация, попречи на хората с различни възгледи и експертите да изразят различно мнение“. Алтернативните мнения бяха игнорирани или осмивани. Ние не видяхме открити дебати в медиите, където да се изразяват различните гледни точки“.

-„Бяхме изненадани и от многото видеоклипове и статии от много научни експерти и авторитети, които бяха отстранявани и продължават да бъдат отстранявани от социалните медии. Ние смятаме, че това няма място в свободната демократична конституционна държава, особено след като води до развитието на „тунелно зрение“.** Тази политика също има парализиращ ефект и подхранва страха и безпокойството в обществото. В този контекст ние отхвърляме намерението да се цензурират COVID-дисиденти в ЕС!"

-Като лекари и професионалисти в областта на здравеопазването пред лицето на вирус, който по отношение на вредността, смъртността и разпространението, се доближава до сезонния грип, ние можем само да отхвърлим тези крайни непропорционални мерки.  Затова настояваме за незабавно прекратяване на всички тези мерки. Ние поставяме под въпрос легитимността на настоящите експертни консултанти, които провеждат своите срещи при затворени врати.

- Следвайки препоръките на ACU 2020 46, ние призоваваме за по-задълбочено проучване на ролята на СЗО и възможното въздействие върху тази организация от конфликт на интереси. Това беше в основата на борбата срещу „инфодемията“, тоест със системната цензура, наложена върху всички несъгласни мнения в медиите. Това е неприемливо за демократична държава, в която царува върховенството на закона“.

Бележки:

*-дума съставена от преса“ и „проститутка“ 

**-мед.зрително състояние, при което човек губи способността си за периферно зрение, тук изразът е употребен метафорично в смисъл създаване на аудитория от граждани, тип коне с капаци

Няма коментари:

Публикуване на коментар