вторник, 17 април 2018 г.

ЗРЕЛИЩНО-ЧУДНИ ДНИ

На вчерашния ден установих, че освен ВЕЛИКИ и СВЕТЛИ, дните покрай Великден могат да бъдат и ЗРЕЛИЩНО- ЧУДНИ!
Кажи-речи по пладне до Спортната палата ЗРЕЛИЩНО-ЧУДНО бяха арестувани Десислава ИВАНЧЕВА – кметица на ЖК „Младост” и заместничката й Биляна ПЕТРОВА с торба със 70000 евро в служебния автомобил на кметицата.

Малко подир туй, ЗРЕЛИЩНО-ЧУДНО от нея се отрече Георги КАДИЕВ (подкрепил госпожата на извънредните кметски избори).
 Само дето беше забравил, че Google помни как приятелски я прегръщаше преди изборите през 2016 г.!

 ЗРЕЛИЩНО-ЧУДНО Антон ТОДОРОВ (симпатизант на ГЕРБ) пръв съобщи за ареста на Иванчева (злите езици казват, че по това време се оказал случайно в Спортната палата).

 Други, също ЗРЕЛИЩНО-ЧУДНО Евгений КЪНЕВ (член на Гражданския съвет на Реформаторския блок),  Христо ИВАНОВ (бивш правосъден министър и основател на Движение „Дай България”), Ивет ДОБРОМИРОВА и Антоанета ЦОНЕВА (протестърки от 2013 г., а г-жа Добромирова и PR на едно служебно правителство), скочиха ДА Я ЗАЩИТАВАТ.

 По-късно Атанас КОСТАДИНОВ (БСП) ЗРЕЛИЩНО-ЧУДНО манипулираше зрителите на БНТ1.

 С обърканите си твърдения по енергийните въпроси – за писмото на ЧЕЗ, за номинирането на енергиен комисар от БСП, за цените на електрическия ток и прочие…. Забрави, че не само той, но и други могат да държат „ПОД ОКО” него и други  активни  опозиционери от столетницата…
ЗРЕЛИЩНО-ЧУДНИТЕ неща от деня продължиха в ТV On Air с Георги БЛИЗНАШКИ, професор-конституционалист (бивш служебен премиер).

В предаването „Денят ONAIR” професорът благодари на демокрацията след 1989 г., която му позволила да си напише книгите. Удобно забравяйки за родствените си връзки с члена на Политбюро на ЦК на БКП Йордан Йотов. И за прочувствените си слова при погребението на Йотов – „Чичо Дачо….” И други неща забрави, ама нейсе.
Капак на ЗРЕЛИЩНО-ЧУДНИТЕ неща от 17 април сложи небезизвестния депутат от БСП Георги СВИЛЕНСКИ. Не знаех, че е експерт по проблемите на движението по пътищата. Подобно на другите участници в „Референдум” на БНТ1.
Спирам, щото не бива да ставам отегчителен. Макар че мога да разкажа още доста неща за изредените зрелищно-чудни герои, и на-паче за последния!!!
 Пък нали и вие, уважаеми посетители на блога ми, гледате телевизия.....




 

Няма коментари:

Публикуване на коментар