вторник, 18 февруари 2014 г.

Мъдри мисли

„..Ние (ГЕРБ) сме за дясно Европейско бъдеще на България и за защита на правата и свободите на гражданите. ГЕРБ не е част от статуквото. Ние сме дясна партия, член на Европейската народна партия и това е нашата идентификация*..
....Г-н Цвет
анов е подсъдим на базата на опорните точки.. В случая „подсъдим” е квалификация, а не състояние...Той има огромен принос за създаването на ПП ГЕРБ и девет пъти е печелил избори**..
....Средата за отглеждане на детето не бива да се сугестира***...
.....Нямам лична позиция по използването на майчиния език в предизборната борба. Това е тема, която изисква политическо решение....”

Г-н Цветомир Паунов, административен секретар на ПП ГЕРБ.  

Пуснат в улея на „бобслея” от Георги Коритаров.
O Sancta simplicitas както би казал Ян Хус. 
И подобни на господина Паунова искат да ни управляват.......Да се смееш ли или да плачеш?
*Това що е дясно-либерална, консервативна или християндемократическа идеология и как се прилага принципа на „субсидиарност”(вземане на решения на възможно най-ниско децентрализирано ниво) при лидерските партии се оказаха малко значими проблеми за госта.
** Че заслугите за ГЕРБ и за печелене на избори не могат да бъдат индулгенция за един подсъдим не е важно. Ако знае какво означава думата индулгенция!
***Сугестия - Начин на внушение и словесно въздействие от един човек върху друг или върху себе си, който се отличава с несъзнателно възприемане на внушаваното. Как се сугестира среда и аз не знам!

„Изходът от кризата е служебен кабинет за една година. Готов съм да му бъда безплатен консултант”!
„Държавата не се издържа с данъци, а с производство”!

Професор Юлиан Вучков 

Всезнайковецът явно не познава българската Конституция и структурата на приходната част на държавния бюджет.
А относно консултациите – не бих ги препоръчал нито на служебно нито на редовно избрано правителство. Щото много добре помня какъв „виден здравен меринджей” предлагаше на Борисов преди години! 
За другите му глупости и самохвалства в предаването на Велизар Енчев (ТV СКАТ, 17.02.) не ми се говори!

Няма коментари:

Публикуване на коментар