вторник, 28 декември 2021 г.

ЖИРИНОВСКИ И …..

 

Източник – SIBREAL.RU, 28.12.2021 г.

Вместо послепис: Нямам какво да добавя, освен „обикновен рашизъм“!

В ефира на Първи канал депутатът от Държавната дума и лидер на партията ЛДПР (о.з. полковник, доктор на философските науки, с приживе издигнат паметник в Москва и прочие – Н.К.) Владимир Жириновски (в периода 2006-2021 г. става носител на четирите степени на ордена „За заслуги пред Отечеството“ – Н.К.) призова за бомбардировки на Украйна и западните страни в нощта на 31 декември срещу 1 януари. Политикът подчерта, че ако би бил президент на страната, без колебание щеше да даде такава заповед. „Просто трябва да атакувате внезапно в нощта на 31 декември срещу 1 януари. В 4 сутринта, когато всички спят. В 4 сутринта, в 5 сутринта, когато целият този Запад спи. Не е необходимо да се бомбардира всичко! Избирателно – те трябва да бъдат наказани. Трябва да бъдат уплашени, иначе ще се продължават да ни плашат със санкции“.

Коментар на  SIBREAL.ORG

·              Ден преди това ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров обяви готовността си да „реши въпроса“ за „присъединяването“ на Украйна към Русия или Чечения. Според шефа него, ако му бяха поставили такава задача, той е щял да се справи с нея.

·              На фона на изострената ситуация на границата на Русия и Украйна се чуват изключително крайни изявления на руски политици. Западните разузнавателни агенции предупреждават, че Москва се подготвя за пълномащабна инвазия в съседната държава. Кремъл отрича да се готови за война. За януари са насрочени преговори между НАТО и Русия, чието ръководство изисква от Запада гаранции, че алиансът няма да разполага военни бази на територията на бившия Съветски съюз и ще откаже да се разширява на изток (преди време публикувах пълния текст на предложения от Кремъл договор, според който военните сили на НАТО и РФ трябва да се върнат в границите си отпреди 27 май 1997 г., но като съдя по посещенията, моите „приятели“ Facebook-ари са изключително компетентни по съвременната руска политика, за да го четат – Н.К.).

Няма коментари:

Публикуване на коментар