петък, 26 януари 2018 г.

ИСТОРИИ ЗАБАВНИ ЗА ГЕРОИ СЛАВНИ...



„Блокадная кровь.Генетика”
Режиссер  Элеонора Лукьянова.   
С участием экспертов из Санкт-Петербургского государственного бюджетного управления здраво-охранения „Городской больницы № 40” (Филмът може да бъде гледан в Ютуб –  https://www.youtube.com/watch?v=JLKM_3WTU2I ).

Според авторите на филма, родителите, преживяли блокадата на Ленинград са предали на децата си особени гени. Сред тези деца са днешните държавни и религиозни дейци – Владимир Путин, Сергей Миронов, Сергей Иванов, Сергей Наришкин, патриарх Кирил (колко от тях са свързани със службите за сигурност проверете сами бел.моя).
 Авторите на филма твърдят, че тези деца са свързани с „еднакъв маниер на поведение и чувство на отговорност за случващото се в страната и в града”. И се питат  „защо гражданите (на Санкт-Петербург – бел. моя) са обединени в обща психологично-поведенческа група и не се ли дължи това явление на общ корен, свързан с общите физически и нравствени изпитания на  ПРЕДЦИТЕ?
След като бюстовете на Николай ІІ мироточат (според Няша Поклонская), а филмът на Учител Матилда” обижда руската душа, ВЕЧЕ НИЩО НЕ МЕ УЧУДВА!





 

Няма коментари:

Публикуване на коментар