петък, 19 януари 2018 г.

ГЬОНСУРАТЛЪК И ПОЛИТИКО-ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО ОЛИВАНЕ



Вчера (18.01.2018 г.) подирих в Интернет „уникалната” реч на Жаблянов по повод ратифициране на договора с Македония (апропо, няма я й днес и най-вероятно никога няма да се появи). 
 Не я открих. Но намерих позицията му отпреди половин година (Dir.bg, 05.07.2017) , цитирам: „Г-н Борисов да се откаже от подписването на договора с Македония. Той е АНТИБЪЛГАРСКИ И ПРЕДАВА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ”. …договорът на практика предава исторически български държавни интереси…. с този договор: се признава македонският език; не (се) урежда въпроса за българското културно-историческо наследство в Македония; не гарантира евентуални бъдещи претенции от страна на република Македония по отношение на наличието на малцинства на територията на Република България; не обезпечава и не гарантира сигурността на македонски граждани с българско самосъзнание. „ТОЗИ ДОГОВОР Е ЛИШЕН ОТ ВСЯКАКВО СЪДЪРЖАНИЕ. ПРИЗНАВАНЕТО НА ОСНОВНИ ТЕЗИ НА МАКЕДОНИЗМА КАТО ПОДТЕКСТ НА ДОГОВОРА, КРИЕ ОГРОМНИ РИСКОВЕ И ОПАСНОСТИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БАЛКАНСКИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ … Всички онези въпроси, с които злоупотребява македонската пропаганда, всички онези ключови тези, върху които е изграден македонизмът – не се предотвратяват от този договор…БСП възрази срещу понятието „обща история“. Ние не можем да приемем такова нещо. Какво означава обща история? Обща история с кого? Общ герой ли е Гоце Делчев? Никола Вапцаров трябва ли да бъде превеждан на македонски?”
По това време аналогична позиция има и ПРОФЕСОРЪТ-ДЕБИЛ ИВО ХРИСТОВ!
Днес (18.01.2018 г.) ЖАБлЯнов, изказвайки се за Договора с Македония „в лично качество на народен представител, отговорен пред собствената си съвест“ и призовавайки „да спрат фанфарите поне за три минути” преповтори част от старите си тези, и СИ ПОЗВОЛИ ДА НАРЕЧЕ ДОГОВОРЪТ „НИЩОЖЕСТВО”. ПРОФЕСОРЪТ-ДЕБИЛ ХРИСТОВ СЕ БЕШЕ СПОТАИЛ!
 По този повод написах: „Жаблянов, твоето място не е на трибуната на Парламента като зам.-председател! ПОДАЙ СИ САМ ОСТАВКАТА, след като управляващите СЕ СТРАХУВАТ ДА ТИ Я ПОИСКАТ!!!”https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f8d/1/16/1f621.png😡https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f8d/1/16/1f621.png😡
Изпаднах в ролята на АБСОЛЮТЕН НАИВНИК!!
ГЬОНСУРАТЛЪКЪТ НА ЖАБЛЯНОВ СЕ  ОКАЗА БЕЗКРАЕН!


Както и вчерашното ОЛИВАНЕ на една ЖУРНАЛИСТКА!
 ГОСПОД МАЙ Е СПРЯЛ ДА БЪДЕ БЪЛГАРИН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар