петък, 10 ноември 2017 г.

БЪЛГАРСКИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ....



Мария Захарова* изкривявала историческата истина за спасяването на българските евреи от пределите на Царството по време на Втората световна война и обиждала България. Така са й наредили сайбиите от Кремъл, така говори.
Данайски дипломати пък били недоволни от изобразената карта на Санстефанска България върху щита, който държи възстановения Лъв от Мемориала на загиналите от 1-ви и 6-ти пехотни полкове. Изразявал териториалните ни  претенции към съседите. Вероятно и на тях така са им наредили сайбиите от Атина.


Не за Захарова и данайците са ми думите. На тях това им е работата.
Те са срещу БЪЛГАРСКИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ.
Ще подмина самовлюбеният учен-простак, който скокна да защитава говорителката на руското МВнР и ни изкара народ от дебили.
Но агент „Алберт” няма как. 
Снощи в поредната си политическа проповед от „Пещерата” на ТV+ изля кофи с помия върху собствената си държава. Що чинел този Лъв до НДК? Това щяло да доведе до провал на българското европредседателство! Щото Лъвът бил връх и ярък символ на експанзионистичната ни външна политика. Даже даде съвет на др. Нинова и г-н Карадайъ за какво да поискат вот на недоверие!
„Алберт” е известен с антибългарската си позиция по редица въпроси на съвремието. Явно школовката от Държавна сигурност си казва думата. Но снощи наглостта му беше безпределна.
Питам се няма ли кой да „НАШОКА РЕПИТЕ”** на двамцата юродиви българомразци и петоколонници на чужди интереси?
Вместо „НАШОКВАНЕ”, те заслужават едни цветисти КАРУЦАРСКИ ПОПЪРЖНИ, но ще се въздържа. Не че не ги умея!!!
*-Захариева си е хубава булка и няма нищо общо с характеристиката, която й даде един друг професор-простак от Созопол. Апропо, някой помни ли излиянията му пред „Нощен Труд” от 90-те години на ХХ век за това, с какъв кеф лиже прясно къпана …..?
**-жаргонен израз от репертоара на Светльо Витков и други. Употребен е в смисъл на: „няма ли кой да им вкара ум в главата”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар