неделя, 13 март 2016 г.

На едни безродници с лампази.....



В otbrana.com. (12.03.2013) прочетох, че според председателят на Столичната организация на СОСЗР генерал от резерва Златан Стойков, бивш началник на Генералния щаб и на отбраната, по време среща-разговор на Столичния съвет по актуални въпроси на състоянието на Българската армия, изразил мнение, че половината от въоръжените сили трябва да бъде комплектувана с наборни военнослужещи. На  „високо интелектуалното събитие” присъствали генерал-лейтенант от резерва Атанас Самандов, заместник -командващият СКС генерал-майор Златко Златев, заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден генерал Михаил Попов, полковник Велчо Петков от Централното военно окръжие, и.д. директор на дирекция „Социална политика” на МО Иво Антонов и главният експерт от дирекцията подполковник от резерва Манол Тенчев.
В същият ден, телевизия „Алфа” (предаването „Извън протокола” с водещ Гроздан Иванов, https://www.ataka.tv/видео-категории/извън-протокола-c81/1.html) излъчи актуално предаване за разсипията в Българската армия с интервюта и кадри от 12 мсп и дивизионния разузнавателен батальон в Елхово.
Към показаното от телевизия „Алфа” не мога да бъда безразличен! Мога само да бъда гневен!!
На снимката от 197 г. - първи ред, втория от ляво на дясно.
Ето защо на „ротния” генерал Златан и на Самандата, както и на плеадата безродници преди тях, ще кажа само едно – скрийте се мушмороци, некадърници и рушителите на Българската армия!
Ще дойде време да бъдете съдени!
А Вие, г-н Спиридонов, няма ли най-после да престанете да публикувате информация в стила на „Народна армия” от преди 1989 г.?

Няма коментари:

Публикуване на коментар