четвъртък, 3 декември 2015 г.

ПО ПОВОД НА ЕДИН СЕМИНАР.......



Г-н Спиридон Спиридонов (otbrana.com) ни уведомява, че екип от Военна академия „Георги С. Раковски” е интервюирал 237 военнослужещи за реализиране на научноизследователския проект „Опитът от участие в операции за поддържане на международния мир и сигурност.”
Резултатите се представят днес на специално организиран семинар. 

Снимка на участници в семинара (от сайта otbrana.com)

Те са високо оценени от министъра на отбраната Николай Ненчев, стана ясно от приветствието му, което прочете неговият съветник д-р Георги Шарков.

Направих си труда да обощя в таблица препоръките на петима докладчици. Умишлено прескочих тези от СКС и ВМС. 
 С червен цвят са маркирани съвпадащи предложения.

След това няколко пъти прочетох данните в таблицата. И ми се прищя  да запитам:
Уважаеми господин директор на ИПИО,
Кое от установеното и препоръчаното от Вас и Вашите сътрудници не беше известно преди провеждане на анкетата? Да не би да твърдите, че чрез социологически анкети, ВЕРИФИЦИРАТЕ ОТДАВНА УСТАНОВЕНИ  ПРОБЛЕМИ?
Що е тая пиар дунанма, господин капитан І-ви ранг?
За да докажете, че много работите и без вас на военната теория й е видяна сметката.
Вместо шумотевицата дето я вдигнахте, да бяхте ПРЕПОРЪЧАЛИ НА Г-Н МИНИСТЪРА да прочете сборника „Участието на Българската армия в многонационални операции за поддържане на мира”, Военно издателство, ЕООД, София, 2004 или да БЯХТЕ МУ НАПРАВИЛИ ПОДБОРКА  от научни доклади, изнесени по друг повод или от защитени (предстоящи за защита) дисертации във Военна академия!
ПОЛЗАТА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПО-ГОЛЯМА!!!
И нямаше из Интернет да се мотаят заглавия  от публикация на Иван Динов в otbrana.alle.bg - „8 СЪС СПИН, 200 ЛУДИ И 300 УМРЕЛИ!” (препечатка от http://www.vsekiden.com/184495)!


Няма коментари:

Публикуване на коментар