петък, 18 декември 2015 г.

Драсканици по телевизионни сюжети от 17.12. (по памет)....



Трендафил Величков, говорител на АБВ и областен управител в БНТ 1 при Пъпеша. 

Господинът, с висше образование от Киевски славянски университет Украйна, специалност „финанси” (министър Танев, що не му проверите дипломата за легитимност), изрази подкрепата, която дьонметата от партията на Гоце ще дават на 18.12. на г-жа Е. Захариева за правосъден министър. Пък била и от Пазарджик. Трендафилчо, 1. Да ти припомня, че беше от младежкото БСП, та затуй те наричам „дьонме” и 2. За разлика от едно красиво цвете, за което има и песен  – „трендафилът мирише, бодилото боде…”, от вашата партийка се носи воня на политическа нечистоплътност!
Много приличате на безпартийните комунисти на Петър Танчев от преди 1989 г.

Милен Керемедчиев, бивш зам.министър на МВнР в ТV On Air при В. Дремджиев.

„Българското участие в срещата 16+1 в Суджоу (на правителствените ръководители на 16 държави от Централна и Източна Европа с правителството на Китай) беше зле организиране, макар че нашата бизнес делегация беше най-голяма – 40 души. Няма как да впечатлиш Китай с вино, кисело мляко и храни. По тази причина, Орбан подписа стратегически договор за скоростна жп линия, а ние си останахме в сферата на добрите пожелания.
Така е, господи Керемедчиев, когато съветник на Обожествения от Люлин планина по икономическата политика е философ и журналист по образование (да му има нацупената устичка), а по туризма – калинка с право от УНСС???, пет езика и от екипа на на С без ПД.

Калоян Методиев, политолог в „Акценти” на Валерия Касиян - ТV 7.
„За мен приоритетите в политиката се градят така – първо България, след това Европа и накрая света.” 
За Вас да, г-н Методиев, ама не и за българската колониална администрация, както казва „Радио Иван”.
„Путин се обърна към българския народ (по повод „Южен поток”), щото за разлика от Орбан, Борисов праща за преговори с Москва секретарки (преносно разбира се – бел.моя).
Как да отиде той, г-н Методиев, като памперса му  яко ожълтен..?
„Политическия разговор за съдебната власт не се води в Парламента, а между Цацаров и Панов.”
Как да се води в Камарата, г-н Методиев, като тя е пълна не с политици, а с обикновени далавераджии?
Коментарите му за БСП ще прескоча, за да не засегна почтените членове на партията измежду моите Facebook приятели.
Има още два бисера от снощните ТV екрани. Публикувам ги като анонимни”, щото не съм записал авторите им и телевизиите, които са ги излъчили, пък старите хора като мен имат навика да забравят:
„Най-големите инвеститори в България са от Холандските Антилски острови”
Горанов, ти знаеш ли #Кои са тези инвеститори?
Цацаров, ти що не се самосезираш и не ги провериш? Или си специалист само по искане на имунитети (пет на брой) и ареста на един ямболски политик?
„След излизане на доклада на "Аликс Партнърс", не само че го засекретиха, ами и настана съмнително пълно мълчание за КТБ. От страна на законодателната, изпълнителната и съдебната власт!
В тези случаи покойната ми баба казваше: „Що така, Маро?”
Че като ме затиснаха едни въпроси и като ми стана псувателно!!! 



Няма коментари:

Публикуване на коментар