вторник, 10 март 2015 г.

Министърът на отбраната Ангел Найденов награди началника на Военномедицинската академия генерал-майор Стоян Тонев,



БРАВО БЕ ГЕЛЕ, БРАВО БЕ НАЙДЕНОВ. А СИ ЗНАЕЛ ВСИЧКО МИСКИНИНО!!!



„В историята на всяка една институция човек, независимо каква позиция заема, оставя диря, ако има свой собствен почерк. Това е още по-важно, когато става дума за ръководител, който има свой индивидуален стил на работа и управление“. С тези думи министърът на отбраната Ангел Найденов се обърна към началника на Военномедицинската академия генерал-майор проф. Стоян Тонев, д. м., днес, 3 декември, на церемония по награждаването му в Министерството на отбраната. Почетният знак на министерството „Свети Георги“ – І степен беше връчен на генерал-майор проф.Тонев за неговата цялостна дейност, издигаща престижа на Министерството на отбраната и за постигнати отлични резултати при изпълнение на служебните задължения.
„Вие успяхте да утвърдите Военномедицинската академия като водещо здравно заведение и създадохте една солидна основа за хората, които идват след Вас. Всъщност вдигате летвата високо и това изисква и от Министерството на отбраната да полага не по-малко грижи от тези, които е полагало досега, за да подпомага усилията на ръководството на ВМА в амбицията да запази този статут“, каза още министър Найденов. Той изрази благодарност към генерал-майор Тонев за приноса и усилията му за изграждането на доверие към Българската армия и го поздрави по случай неговата 60-годишнина.
Генерал-майор проф. Стоян Тонев беше награден с най-високото отличие на Министерството на отбраната в последния ден, в който, поради навършване на пределна възраст, заема поста си като началник на Военномедицинската академия и Главен лекар на Въоръжените сили на Република България. Министър Найденов подчерта, че в продължение на 11 години генерал-майор Тонев ръководи ВМА и с всеотдайната си работа е превърнал поверената му структура в болнично заведение с респектиращ научен капацитет, търсени специалисти и завидна материална база.
Началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов награди с офицерски кортик генерал-майор Тонев за дългогодишната му безупречна служба в редовете на Българската армия и за доказаните му професионални и личностни качества (от http://www.md.government.bg/bg/, 03.12.2013).

Няма коментари:

Публикуване на коментар