понеделник, 27 юни 2016 г.

За ВТК, една журналистка и един непризнат гений.......



С г-н Тимен Тимев не съм се виждал от студентските години. Кажи речи – половин век. 
Няма да коментира днешния виден психиатър, писателят Материус Розенкройцер, номиниран за Нобелова награда по литература (през 2009 г., но от кого?) и т.н. 
Ще спомена само, че докато следвахме (бяхме в една студентска група) четеше непрекъснато Хегел ....... и за три или четири години (не помня точно) не се откъсна от ЕДНА И СЪЩА СТРАНИЦА.
Думата ми е за случайно откритите тази вечер „интересни рубрики” във Военния телевизионен канал (ВТК), цитирам (по http://armymedia.bg/):
1."Ива Сапунджиева, „Творецът от квантовото бъдеще”, 18.05.2016 г. (анонс на предаване) - В новия епизод на предаването „Знаците” с Ива Сапунджиева ще научите в кои коридори на времето живее творческата мисъл. Гостува психиатърът д-р Тимен Тимев. ....”
2."Тодор Токин, „Ива Сапунджиева, водеща на предаването „Знаците“ по ВТК: Всеки мой гост е отделна вселена”(интервю), 21.01.2016 г., – Ива, разкажи нещо за себе си на нашите читатели., –Завърших в УНСС бакалавър „Икономика на отбраната и сигурността“ в катедра Национална и регионална сигурност. Там изкарах и магистратура по „Счетоводство и контрол“. Миналата година ме приеха да уча „Публична реч“ в НАТФИЗ. Вече завърших семестриално и ми предстои дипломиране. Работя във Военния телевизионен канал от април миналата година....”
За тези „бисери на ТV журналистиката и лъженауката”, г-н Перукан плаща с пари от бюджета на Министерството на отбраната.
Господа висши офицери, вие спите ли!? Или не гледате собствения си ТV канал!?
P.S. Ако сте любопитни, напишете в Google Тимен Тимев и ще можете да прочетете или да чуете интересни работи. За съжаление не съм специалист по ментални диагнози!

Няма коментари:

Публикуване на коментар