сряда, 1 юни 2016 г.

Коментар за една синекура*....

      Спиридонов ни уведомява (Otbrana.com):
      „Центърът допринася за обогатяване експертизата и повишаване способностите на НАТО и на Европейския съюз в управлението на кризи и реакцията при бедствия. В съответствие с функцията му на платформа за обмен на информация и добри практики той работи усилено за подобряване и увеличаване на оперативната съвместимост между Алианса, неговите страни-членки и партньори, което е и един от приоритетите на инициативата „Интелигентна отбрана"....   че първата международна военна организация на НАТО на територията на Република България се е утвърдила като основен хъб за анализи и експертиза в областта на управлението на кризи и реакцията при бедствия, както и като платформа за споделяне на информация и добри практики.“
       Господа от т.нар "Център", едно дете попитало дядо си, що му е голяма главата. Дядото отговорил - "Щото е ХЪБ за ПРАЗНИ МИСЛИ, дедовото!"
        И вашият хъб МЯЗА ДА Е ТАКЪВ!?
       Не ви ли е срам бре, господа нашенски и чужди хвалипръцковци, дето лапате пари без грам работа да сте свършили! Няма и да свършите, щото сте заченати, за да ИМИТИРАТЕ! ИНТЕЛИГЕНТНО!!
       Провождам ви устоматерни пустосквернословия (по Балан)......
* - от латински: sine - без и cura - грижа, в смисъл на никакви отговорности.

Няма коментари:

Публикуване на коментар