сряда, 26 юли 2017 г.

Езикът на ЛЮБОВТА или на....



Декларация
на Парламентарната група на „БСП Лява България”
прочетена от парламентарната трибуна от ПОТОМСТВЕНИЯ социалист Стоян Мирчев и един от видните талибани на др. Нинова-Liar*
    „Аферата със суджука в Добрич е олицетворение на управлението. Има нетърпимост между цели съсловия. Между работодатели и работници, ежедневни криминални прояви. Новинарските емисии представят грозни сцени от цялата държава. За жалост България вече не прилича на европейска страна от 21 век и всичко това е практически резултат от трите поредни управления на ГЕРБ и Бойко Борисов вече 8 години. На крачка сме да ни отнемат председателството на ЕС, а отговорността се носи само от „бушоните“, наредени от Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Вече сме "взривено" общество и държава. Властта произвежда единствено и само грозни скандали. В изминалата парламентарна сесия не е решен нито един проблем на  България.  Страната ни позорно стои на първо място по корупция.  Държавата колабира, колеги, и това става по две прости причини - за трети път от 2009 г. Борисов управлява държавата, но по един и същи бандитски начин. Ако не ни чуете и този път, мандатът ви ще е още по-къс от предишния. Гневът се натрупа в обществото!”
P.S. Бдителни квестори ми доложиха, че след като седнал на депутатската банка, г-н Мирчев написал следните стихове и ги пратил на менторката си:
Другарко скъпа,   
Бойко е лайно!
От власт ще падне!
Рано или късно  - все едно!
В Банкя ще го въдворим,
затворът вече там му майсторим!
Тогава със теб ще почнем 
да строим социализЪма,
и той ще ни говори 
със възторжен глас,
че в него с подвизи се влиза
и с хора, мила ми другарко
достойни като мен и Вас!”
*-Декларацията се публикува със съкращения

Няма коментари:

Публикуване на коментар