неделя, 21 октомври 2018 г.

РАЗМИСЛИ В НЕДЕЛЯ...


КОГАТО:
      1.Се запознаеш със трашните данни и прогнози от анализа Хоризонт 2030: Демографски тенденции в България“ на доц. д-р Георги Бърдаров и доц. д-р Надежда Илиева от БАН (защо  презентацията им в БТА има картинки с източник на Фондация „Фридрих Еберт“ не зная - виж снимката по-долу, бел.моя);
    2.Прочетеш публикации във в-к Труд и след това чуеш излиянията на др.Анна ЗАРКОВА, по баща КАЦАМУНСКА в сутрешния блок на БНТ1(21.10.2018);
    3.Прелетиш над заглавията на в-к 24 часа и прегледаш последните публикации на популярни български интернет сайтове;


ЗАПОЧВАШ ДА СЕ ПИТАШ:
Дали пък България не е РАЗРУШЕНА ДЪРЖАВА, на която й предстои да изчезне??
    Вероятно това е споделила и др. Нинова пред Негово Светейшество Патриарх Неофит, честитейки му рожденния ден. Ако пък не му е говорила за ПОЛИТИКА и прочие, значи публикацията и най-паче ИЛЮСТРАЦИЯТА към нея са ИНСИНУАтивни, както казва Дърева!
    Такива мисли ме налягат и относно мантрата ЛИПСА НА ДОВЕРИЕ в БЪЛГАРСКИТЕ ОФИЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ, с която журналисти, всевъзможни -ОЗИ и партайгеносета ни заливат КАТАДНЕВНО, по няколко пъти на ден!
Вие какво мислите, дами и господа?



1 коментар:

  1. Винаги съм казвал, комунистите имат една родина: СССР! Те работят за унищожаването на България и Българите ! Комунистът е винаги комунист. Най-често той е дървен, прост и много, много лъжлив. Комунистът обикновено е бандит, терорист и манипулатор. Още през 1997г. предложих тези няколко десетки комунистически клана в България да бъдат събрани на стадион " В.Левски" и публично разстреляни но агентите на ДС в НИС на СДС се възпротивиха и ги спасиха . И сега не е късно да унищожим комунистите и руската пета колона в България ! Вътрешното ми убеждение говори че ако не започнем ние обикновените хора да избиваме комунистите и техните производни използвайки челния им опит след 9-ти септ. 1944г , спукана ни е работата !

    ОтговорИзтриване