петък, 26 август 2016 г.

Размисли ... СЛУЧАЙНИ....



Дами и господа, по повод предстоящата президентска кампания,  Петьо Блъсков се е вживял в ролята на политически анализатор и морален съдник.  По този повод не е зле да припомня собственото му минало, отпреди 20-на години (текстът съм поставил в кавички):

„През 1995 г. Венцислав Йосифов (шеф на ПЧБ и първи съпруг на днешната госпожа Моника Станишева) е кандидат за кмет на София от името на БСП, а г-н Петьо Блъсков (създал през 1990 г. в-к "168 часа", а по-късно, заедно с Валери Найденов – в-к "24 часа") се занимава с предизборната кампания на банкера.

В-к „24 часа”, по това време рупор на БСП, по негово нареждане пуска на страниците си клевета срещу другия кандидат за кмет Стефан Софиянски – фалшива членска книжка от БКП  на Софиянски. По тая причина от БСП да не се правят днес на ощипани моми, щото водят в инициативата за клевета!

Фалшификатът е опроверган!

Банкерът губи изборите!”
Вървете си, г-н Блъсков, времето Ви изтече. Не желая, политически хамелеон като Вас да ми прави анализи, без значение за коя партия и за кой кандидат за президент се отнасят, както и да ми ЧЕТЕТЕ МОРАЛ.

По този повод да споделя и друго!

Днес БСП се сърди, че ПИК пуснал папарашки снимки на Румен Радев със любовницата му, негова подчинена от щаба на ВВС.

Що така, г-жа Корнелия!
Що така, дами и господа от Facebook, адвокати на Радев? Които не преставате да хвалите генерала в социалните мрежи, че е ИСТИНСКИ МЪЖ, щото си ИМАЛ И СЪПРУГА И ЛЮБОВНИЦА! 
И да пускате фалшификати. Като този на снимката (горе вляво - съпругата на Радев, вдясно - фалшивата съпруга на Б.М.Б, долу - истинските съпруга и гадже):

Дами и господа, членове или привърженици на безгрешната партия, опровергайте публикацията на ПИК, ако е продукт на фотошоп и не пускайте чрез агенция "Една жена каза" партенки, че дамата му е братовчедка.

Най-добре е, „истинският мъж” Радев да излезе и да опровергае лъжата (по ми се чини – затаената истина от втория му живот), вместо да чете „подподпорките” на екипа на Корнелия пред побелелите глави в читалището на ЖК „Младост” в София (на снимката). Видно е, че мероприятието  не може да мине без Първата баничарка на Републиката, г-н Петър Велчев, Съби Събев (на заден план) и други известни лица от някогашния военен истаблишмънт на България!


И тая дунанма ще отмине, дами и господа!

Пък и ние сме си свикнали с тайният любовен живот на едни ЕКСПРЕЗИДЕНТИ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар