неделя, 21 ноември 2021 г.

БЕЗ КОМЕНТАР

 


Робърт Ф. Кенеди-младши, „Истинският Антъни Фаучи: Бил Гейтс, Голямата фармация и глобалната война срещу демокрацията и общественото здраве“, Издателство Skyhorse,  Ню Йорк,  2021(книгата струва US$ 17,5)

Резюме

Основните медии, финансирани с парите на фармацията, успяха да убедят милиони американци, че д-р Антъни Фаучи е герой. Той е всичко друго, но не е герой.

Като директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID), д-р Антъни Фаучи, финансиран от данъците на гражданите на САЩ, разполага с 6,1 милиарда долара годишно за научни изследвания, което му позволява да диктува предмета, съдържанието и резултата от научните здравни изследвания по целия свят. Той използва финансовото влияние, с което разполага, за да упражнява изключително влияние върху болници, университети, списания и хиляди влиятелни лекари, учени и институции, тъй има властта да съсипе, ускори или възнагради тяхното кариерно развитие.

В резултат на продължилите повече от година старателни и щателни изследвания, Робърт Ф. Кенеди-младши разкрива шокиращата история на д-р Фаучи, старателно скривана от  медиите. . . и това трябва да тревожи всеки американец – демократ или републиканец – който се интересува от демокрацията, нашата конституция и здравето и бъдещето на нашите деца.

Книгата разкрива как „докторът на Америка“ стартира кариерата си по време на ранната криза със СПИН, като си партнира с фармацевтични компании, за да саботира безопасни и ефективни извънпатентни терапевтични лечения за СПИН. Фаучи организира измамни проучвания и след това притисна регулаторите от Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) да одобрят смъртоносно химиотерапевтично лечение, за което има достатъчно данни, че е безполезно срещу СПИН. Фаучи многократно нарушава федералните закони, за да позволи на съучастниците си във фармацията да използват бедни и тъмнокожи деца като лабораторни плъхове в смъртоносни експерименти със СПИН и химиотерапии за рак.

В началото на 2000 г. Фаучи се ръкува с Бил Гейтс в библиотеката на имението на Гейтс в Сиатъл, струващо 147 милиона долара, затвърждавайки партньорство, което ще има за цел да контролира все по-печелившия бизнес с ваксини с неограничен потенциал за растеж. Чрез лостове за финансиране и внимателно култивирани лични взаимоотношения с държавни глави и водещи медии и социални институции, алиансът Pharma-Fauci-Gates упражнява господство над глобалната здравна политика.

Книгата разказва как Фаучи, Гейтс и техните съучастници използват контрола си върху медии, научни списания, ключови правителствени и квазиправителствени агенции, глобални разузнавателни агенции и влиятелни учени и лекари, за да наводнят обществеността със страшна пропаганда за COVID-19 (вирулентност и патогенеза), да заглушат дебата по темата и безмилостно да цензурират несъгласните.

Няма коментари:

Публикуване на коментар