събота, 5 ноември 2016 г.

ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ.......



Половин век съм ходил до избирателните урни. Днес обаче няма да отида. И не само днес! И не само на президентските избори!
Защото в предизборната кампания се нагледах на лъжепатриоти, псевдобългарофили, обединители, разказвачи на приказки за светло бъдеще, герои или самообявили се за такива, само че фалшиви .....
А иначе обикновени властогонци, самовлюбени в себе си и „вярващи” в лъжите (собствени или наизустени) и ...... слаби актьори от постановката „Абсурдистан”*, която се играе в българския политически театър от 1989 г. насам.
Нито един от претендентите не отговори на моите разбирания за обикновено човешко достойнство, за самокритичност и за почтеност! Ще пропусна темата за личната им етика и морал, защото казват, че още групенфюрер Хайнрих Мюлер ги е обявил за красиви, но неработещи категории.
Апропо, видяхте ли някой от кандидатите да се засмее от сърце?
Няма и да видите !
Те са актьори на маските и сенките!

Не се притеснявам и от санкциите за негласуване. Все пак съм на попрището жизнено към края!
Виж, щампите за качествата на бъдещия президент и защо да гласувам, обилно тиражирани от таблоидните телевизии повече от месец, които чух от устата на благоевградски абитуриенти (ТV Европа, днес около 06:15 а.м.) ме ПЛАШАТ!
* - от стан – държава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар