понеделник, 16 май 2016 г.

Гусину Шаркову посвещается.....



Гусине Шарков, чичко Google ПОМНИ какви си  ги ХОРТУВАЛ! Макар, че не сте единствения ЧАПКЪНИН в здравеопазването и политиката?

Цитатите са от сайта на „Синьо единство”( http://www.edinstvo.eu)

06.06.2013 г.

„Проблемът в казуса „Горна Оряховица" е, че благодарение на изказването на Цветанов от парламентарната трибуна и натискът, който беше упражнен от политиците върху лекарите в града, бе съсипана професионалната и чисто човешката им съдба..... Това са различните нива на мислене - ПОЛИЦЕЙСКОТО и политическото мислене. Тогава всички лекари от парламента излязохме с декларация в защита на колегите от Горна Оряховица. Написахме я заедно с лекарите от ГЕРБ. И в последния момент, когато я подписваха, те споделиха, че СА ИМ СЕ ОБАДИЛИ ДА НЕ Я ПОДПИСВАТ. НАРЕДИЛИ са им, а не са ги помолили......

На ГЕРБ им беше нужно да разбият Синята коалиция, защото ако тя беше останала и се беше явила на тези избори, щеше да влезе в този парламент. Категоричен съм, че ГЕРБ посегнаха на Синята коалиция и я разбиха, с идеята, че гласове на Синята коалиция ще отидат за партия ГЕРБ.... ГЕРБ никога не са били дясна партия, никога не са имали дясно мислене. Те управляваха властта си еднолично, с мачкане и на бизнес, и на професионални съсловия.....  ”

11.09.2013 г.

Начинът по който ГЕРБ управляваше България почти 4 години, мачкането на хора, гилдии, бизнес, подслушване и опити за дискредитиране и подчиняване са доказателство, че това не може да е партия, претендираща за част от реформаторското мнозинство в страната ни, пише на страницата си във фейсбук д-р Ваньо Шарков от Синьо единство. Начинът, по който ГЕРБ се управлява като партия, е част от Тодор-Живковото тоталитарно минало. Управлението на ГЕРБ, а и начинът, по който се кланят на идоли в тази партия, не се различава от онова, срещу което се борехме преди 24 години. ГЕРБ е част от манталитета и миналото на БСП, заявява още д-р Шарков.”
 Апропо, със зам.-министерския пост ли Ви затъкнаха устата!?

Няма коментари:

Публикуване на коментар