сряда, 15 октомври 2014 г.

Размишления из дебрите на Facebook



Кирил Арсов (полковник от резерва,  офицер от Авто-бронетанково управление на ГЩ на БА, възпитаник на съветска военна академия, член на НДСВ, съветник на парламентарната група на Царя и в последствие общински съветник в София от същата партия, в момента участва в създаването на нова партия):
ДПС юнаците трябва да знаят, че отмина времето, когато им се правеше незаслужено евала, от гузност. Грешките на Възродителния процес няма как да се плащат непрекъснато от нас, от децата ни и от внуците ни. Взе да ни писва от тяхната наглост и лакомия за власт. Съветвам ги да си седнат на дупетата, че единна и цялостна България ни е много по-скъпа от ДПС.
Коментар на Кристиан Вълчев (непознат):
Г-н Арсов, много емоционален, но твърде нереалистичен коментар за твърде твърде мултикултурната ни нация. ДПС увеличава постоянно подкрепата си и колкото по-бързо се абстрахираме от предразсъдъците ни, толкова по бихме напреднали. Крайно време е да признаем, че партия с постоянни половин милион избиратели е фактор в няколко милионна България!
Моят коментар:
„Преди години ДПС не Ви ли пречеше г-н Арсов? Когато Симеон Сакскобургготски управляваше заедно с Ахмед Доган – първо самостоятелно и след това в коалицията с БСП?
Днес чух един хубав лаф: „Синдром на кюстендилски паун – чрез ксенофобия към политическа кариера!”
Дерзайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар