сряда, 18 септември 2013 г.

Този текст....

принадлежи на интелектуалката Милена Фучеджиева. Публикувам го без корекции:
"следващият въпрос, разбира се, е кой предложи пеевски. сори, но делян пеевски е не по-грозен от действителността, която го е създала. опитите за дистанциране от него изглеждат все по-нелепи и неуспешни. 
кой предложи всички, които се случиха от прехода насам? кой развали българските плажове, и превърна морето в супа с косъм в която е плюл злобен сервитьор? кой обезобразява рилските езера - в момента - не вчера, не утре, днес? кой чука чалгаджийки, интелектуалки, или продавачки, и ги пълни с продажните си гени, за да създава следващите създатели на въпроса "кой предложи пеевски"? кои са кухите лейки възпитаващи синовете си като безхарактерни, но алчни олигофрени? кои са уродите влюбени в смрадта си? кои са курвите обслужващи мутантите, раждащи децата им, учещи ги на липса на себеуважение? кои са смахнататите мъжки и женски амеби наричащи се българи? кой предложи този народ и защо? какъв е смисълът на ежедневната тренировка по овладяване на гаденето означаваща да си българин? кой предложи пеевски ли?! 
в гърция е прекрасно. във всяка една чужда държава е прекрасно в сравнение с държавата на #koipredlojipeevski. напускането на тази територия не унищожава отвращението, но определено го прави по-поносимо.една природа не може сама да се пребори с изнасилващите я свине наречени български народ. а беше красива.кой бил предложил пеевски..."
Чудя се какво какво още правите в тази държава госпожо Фучеджиева!Не се ли страхувате, че ще станете като нас, които живеем тук и не плюем страната си?

Няма коментари:

Публикуване на коментар