събота, 28 октомври 2017 г.

ПРИКАЗКА, ОКТОМВРИ 2017....



Решил бай Тодор да отиде при Св.Петър, за да погледа малко земна телевизия. Че да разбере що става в България. И какво да види – телевизия ВiT излъчва пряко от зала 1 на НДК, а вътре скандират -  „БСП, Нинова, БСП, Нинова!”



Досущ като по негово време! „Брех рекъл той, все едно, че гледам конгрес на БКП!” Загледал се в прякото предаване.  По едно време помолил Светията:
-Петре, може ли да позвъня на Земята?
-Разбира се, бае Тодоре!
Набира бай Тошо небесната централа и иска да го свържат с „Позитано” 20. Когато чува глас отсреща, започва бавно да нарежда:
-Другарке, моля да предадете на Нинова, че и аз като нея подпуках Вълко Червенков и кликата му  на Априлския пленум през 1956 г. И след това, един по един ЕБАХ МАМАТА на сите вътрешнопартийни врагове в партията. Да дерзае!! Ама да не забравя и ПОГЛЕДА МИ НА АБДАЛ И УВИСНАЛОТО ЧЕНЕ НА НОЕМВРИЙСКИЯ ПЛЕНУМ НА БКП ПРЕЗ 1989 г.  Пък и надали ще има толкова време, колкото имах аз?  Щото го няма чл. първи на Конституцията и СССР зад гърба и́ …”
P.S. Дами и господа от Facebook, фенове на „БСП Нинова” ЕООД, с поглед на абдали и увиснали ченета ще бъдат и други – Зарков, Божанков, Йончева, Ирена Атанасова и прочие поддръжници на Корнелия….

Няма коментари:

Публикуване на коментар