вторник, 8 ноември 2016 г.

Думи, покрай президентските избори 2016....



Предизборни послания:
Лампази, НАТО  секс, мачизъм ПЛЮС безпартиен бесепизъм”
„Не плачете гербери засрани, маминка добре ще ви нахрани”
„Цигулката ми пее в будоара, напява ми за президентска слава”
„Пребоядисан за пореден път, към президентството на път”
„Блистери и туби, Бачо ви не губи”
„Не ме смятайте за луд, за вас съм само Робин Худ”
„Русенче е душа дава, за пуста македонска слава”
„За траене и за незнание. Парите, туй е моето послание”
„Не зная що съм в играта, попитайте в сараите агата”
„Да живее пуста демокрация и най-паче – крадливата приватизация”
Хайдук къща не храни, за президентин – няма забрани”
„Не ме гледайте пак тъпо, че може да ви струва скъпо” 
„С кебапчета  и бурен секс към президентский ми прогрес”
Към "Дондуков"

 Лого на независима българска социологическа агенция:

„Ние не правим социологически изследвания. Ние правим Вашето социологическо изследване ако ..... си платите! Изследване, което ще ви позволи да манипулирате най-добре! При покана сме готови да излезем и на Вашия ТV екран и напоително да обясняваме това, което си поръчате!”

 


Кандидат-президентската кампания през 2016 е КОМПИЛАЦИЯ от много пари, пропагандни манипулации, клишета, популизъм, лъжи, необуздани амбиции и алчност.
А най-голямата лъжа, че спечелилият щял да бъдат „президент на всички българи!”
Как тъй бре, МАСКАРИ!?
Нали клетвата ви по Конституция е една! На депутати по чл. 76, на президент и вицепрезидент  по чл. 96 и на членове на Министерския съвет  по чл. 109 –Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се РЪКОВОДЯ от ИНТЕРЕСИТЕ на НАРОДА. Заклех се. Да не би „всички българи” да са друг народ?
Тази кампания трябва да се изучава от студентите и специализантите по социология и политология! 

***

Той, Радев, се бил жертвал за НАТО (от пресконференцията на буля Ниновца след първия тур на Президентските избори 2016)! Къде се жертва бре, П**ьо Десин!?
 Помните ли, че бях писал, че в България на власт са селектократорите (специално подбрани политици). Като снощния гост на Влади Сиркаров (Денят OnAir, 07.11) – СВЕТЛИН ТАНЧЕВ*. Няма още 40 години. Ама е повратлив От последно (неизбираемо) в царската листа (2005), през депутат  от ГЕРБ (2009), след което  напусна Бочката и започна да чете декларации в Парламента от името на Бареков, по-късно се ориентира към „България без цензура” на пловдивската майничка, стана негов заместник и влезе в парламента,  после ББЦ му отесня и я напусна, а в момента подкрепя патриотите на Симеотов-Каракачанов-Сидеров от името на Колация „Народен съюз” (обединение от 7 партии и една гражданска неправителствена организация: ГД “Бъдеще и развитие за България”, ПП “Земеделски народен съюз”, ПП “Съюз на свободните демократи”, ПП “БДС-Радикали”, ПП “Движение Гергьовден”, ПП “БАСТА”, ПП “Българска земеделска партия” и ПП “ГОРД”). В тая какофония се обърках КОЙ, КОЙ Е, ама нищо!

При подобна политическа мимикрия, може и да съм изпуснал нещо от превъплъщенията Светлинови. Допълнете ме!
 Дами и господа, и тоя млад, красив, умен, с очила и говорещ английски ХАМЕЛЕОН ще управлява България!?

Боже ОПАЗИ!
* - на снимката – последното превъплъщение на Танчев



 Завърши магистратура по политология и защити докторска степен по социология. И така се научи да лъже, че започна да си вярва, преди да е изрекъл поредната лъжа!
 Който няма ум в главата, има ум между краката! Ум с пари не се купува, а власт, без ум, бая пари струва! 


„...първата задача на заговора срещу България на 10 ноември 1989-та бе да бъде ликвидирана имунната система на обществото...”
Георги Атанасов, коментатор, „Когато ромите бяха не само цигани, но и българи”, в-к „Уикенд”, бр.44 (677), стр. 31
Към този цитат ще се върна към края на текста.
Изживях детските и юношеските си години в родния град на майка ми Сливен. Познавам циганите, учил съм с тях и във Второ основно в Клуцохор и в гимназия „Добри Чинтулов”. Една от съученичките ми, циганка, стана медицинска сестра и редовно се срещахме, когато по служба посещавах местната военна болница. Бил съм и в циганския квартал под днешната ж.п.гара. Там живееха и българи. Циганите бяха приобщени към тогавашното ни общество. Чрез труд, образование.... и малко кютек! Защото живковата милиция побийваше, за разлика от днешната полиция, която е побийвана.
Но ето, че дойде 10 ноември 1989-та. И приобщаването приключи! „Циганите – пише Г. Атанасов, се възползваха от целия процес на дестабилизация и анархия, за да се окажат отново сами със себе си и своите генетични бесове...” И посочва виновниците – Дьорд Шорош, БХК на Кънев, „Отворено общество”, Огнян Минчев, Цона общата, Калинът на мисълта Янакиев, Кунева-Пръмова, Митоди Деписето, КриСталинка, Бъчварица, Меркел, Хилари, Нюланд и прочие (и аз не ги любя, но това е отделна тема).....
Сега се връщам към цитата.
Уважаеми г-н Атанасов, КОЙ организира заговора срещу България на 10 ноември 1989-та и КОЙ ликвидира имунната система на обществото,?
Да не би заговорниците Луканов, Младенов и Джуров да са били щедро платени от Шьорош и европейския и американски капитализъм?
И защо БСП гузно мълчи за виновниците за умишлено предизвикания политически и икономически хаос след посочената дата. Която сложи началото на икономическия грабеж в България. От номенклатурата и създадените присъдружни партийки и НПО-та.
А през това време, че и до днес, народът, пък и ЦИГАНИТЕ – кучета ги ЯЛИ!
Що се сещам, че столетницата поемаше „вината” само с мезета.


Какво да се прави, и кадърни хора, че и от сой (майка и баща от артистичната бохема, а дядото - дипломатът Панчо Хаджимишев, 17 години е бил пълномощен министър в Лондон, Рим и Атина) са се осирали!
Нали така г-н Невена”?
Агент "Невена"
 Дами и господа, да го имам ДИРНИЯ (диалект - късния) АКЪЛ на бай Гуй. Ум царува, ум робува, Бай Гуй ПАТКИ пасе!
Живи и здрави!


Няма коментари:

Публикуване на коментар