петък, 24 юни 2016 г.

ПО ПОВОД НА ЕДНИ ПИСАНИЦИ...



Отварям стр.32* и се шашвам от страховитото заглавие в горния й край – „ХИБРИДНА ВОЙНА срещу Бойко, ГОРКИЯТ”. В долния й край – друга изненада: „И Т.Т., покрай Бойко, си заслужи заплатата”. Автор – агент Димитър.
Започвам да чета за войната. Разбирам, че Кунева „добре знае, че и полата си не може да вдигне без Бойко”, че лъже „талантливо и безотговорно” на „Великият Учителски Събор на Лъжата” и прави петинг** на даскалите заедно с „Лъжльото Пл. По нататък разбирам, „един гоцеделчевски астролог е наясно, как трябва да се будалка с простия народ”, как в началото на 90-те години „си е правил ташак с дюлгерите от Пиринския край” и как е специалист по „петинг” на лъжата.
Войната не я открих!?
Прехвърлих се на писаниците за Томето, който не трябвало „да кади тамян на Бойко – то в неуместни случаи” (по повод уйдурмата за миражния общ флот с Румъния и Турция, което вчера в Камарата се оказа, че не е УЙДУРМА – бел. моя). Следва мека критика срещу Бойко, който назначил „случайникът Плевнелиев”, който под носа му, риел дупки като „язовец”, , а нашичкият непрекъснато ги заривал. Обхвана ме тъга, че „заради „отстъпчивост и безсмислени флиртове с негодници” Бойко е стигнал опасно „критична точка за себе си”, че Плевнелиев от „резервен фасон” на премиера, който да му „разнася другото „аз” е претърпял „шизофренен разпад!” Съветите към Томето, да не сравнява Бойко с Цар Борис ІІІ и ужилването на Цветанка Ризова, че „толкова се възбужда” когато премиерът й гостува, , че са й „нужни две сърца” направо ме УМИЛИХА!
И за заплатата на Томето нищо не открих. Освен ако не bTV, а Бойко му я плаща!?
Не отричам таланта на агент Димитър и острото му журналистическо перо.
Следя публикациите му редовно и ОБЕКТИТЕ на неговата безпощадна критика.
Не е нужно да ме убеждава, че българските политици, и най-вече Бойко, се нуждаят от опоненти, а не от „Лъскачи”!
Само че, дълбоко се съмнявам, че ТОЙ е между ОПОНЕНТИТЕ!
Виж от лизачите и ЛЪСКАЧИТЕ на премиера ......
Тъй че си заслужава и карикатурата и стихчето.....
* - вестник „Уикенд” бр.26, 25.06-0 1.07.2016
**- Пояснението е за по-зрялото поколение. Думата има английски произход (to pet - галя, милвам, глезя, прегръщам любовно, нежно и привързано) и днес се използва за означаване на популярна мода в сексуалните взаимоотношения макар, че е практикувана от жриците на любовта от прастари времена..

Няма коментари:

Публикуване на коментар