понеделник, 2 юни 2014 г.

Идеи и реалности?

Днес "Труд" ни уведомява, че по идея на БСП 250 000 души - държавни служители, военнослужещи, полицаи и т.н. ще започнат да внасят своят дял от здравните вноски. В съотношение подобно на останалите български граждани - от работодателя - 60% и от работещия - 40%.
Възможно е парите в НЗОК да се увеличат? Ако държавата не си е изпълнявала задълженията да ги осигурява ИЗЦЯЛО са сметка на бюджета! Което е твърде ВЕРОЯТНО! И се знае отдавна!
И едно питане към министър Найденов!
До кога ще плащате веднъж осигуровки за военнослужещите към НЗОК и отделно да издържате със средства от военния бюджет ВМА (достигнали в предходни години до около 100 млн.лв. годишно)? След като сред обслужваните от болниците на ВМА контингенти хората с пагони са 15%!
Питал съм го и друг път.
Без отговор!
Дано този път отговори!

2 коментара:

  1. Г-н Колев, задаваните от Вас въпроси са с повишена трудност и не вярвам някой да Ви отговори. За съжаление в нашата действителност съществува повсеместна безотговорност на овластени лица на всякакви равнища.

    Г-н Колев, бих искала да Ви попитам защо не Ви виждам вече във Фейсбук, което узнах след като не Ви виждах сред приятелите ми.
    С най-добре чувства,
    Б. Георгиева

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защото бях блокиран. Имам нов профил. С удоволствие ще подновя приятелството си, но не зная под какво име да Ви открия във Фейсбук.

      Изтриване